Оцінка потенціалу фармацевтичного ринку регіонів України - Федоренко, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті запропонована методика оцінки внутрішнього та зовнішнього потенціалу фармацевтичного ринку регіонів України, узагальнено визначення потенціалу фармацевтичного ринку.
Keywords: методика оцінки; конкуренція; валовий регіональний продукт; фармацевтичний ринок