Дизайн-мислення в бізнесі - Гаврись, Ольга Олександрівна; Лепетень, Дар'я Андріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
У сучасних умовах підприємствам необхідно швидко приймати нестандартні та креативні рішення, у цьому допомагає дизайн-мислення – це корисний інструмент, який поєднує в собі творчі та логічні судження, у результаті чого з’являються принципово нові ідеї та продукти. Використовуючи дизайн-мислення рішення ухвалюються спираючись на знання того, що клієнти дійсно хочуть, а не лише покладаючись на історичні дані або ризиковані припущення, засновані на власному баченні проблеми чи інстинкті.
Keywords: дизайн-мислення; інновації; генерування ідей; конкурентоздатність