Млини примусового подрібнювання матеріалів - Кириченко, Владислав Віталійович (НТУ "ХПІ", 2007)
Розглянуто технологічні та енергетичні показники, особливості конструкції і швидкісні режими робочих поверхонь млина примусового подрібнювання матеріалів, розробленого для ресурсозбереження в процесах рудопідготовлення підприємств гірничо-металургійного комплексу.
Keywords: гірничо-металургійний комплекс; ГМК; гірничо-збагачувальний комбінат; ГЗК; робоча поверхня млина; ресурсозбереження; конкурентоспроможність продукції