Діагностика та контроль процесів металообробки - Доля, Віктор Миколайович (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто питання діагностування процесів металообробки: основні задачі, мета, методи та елементи діагностування. Представлено технічні засоби контролю стану різального інструмента та деталі, що обробляється; наведено опис роботи систем діагностики та контролю.
Keywords: конспект лекцій; технічна діагностика; методи діагностування; технологічні процеси; контроль стану; системи діагностики; різальний інструмент; токарні автомати; WIDATRONIC; дисплейна система індикації; WS400