Використання технологій 3D моделювання та програмування для створення віртуального туру на сайті кафедри - Черних, Олена Петрівна; Скородєлов, Володимир Васильович; Луговий, Олександр Євгенович; Миглін, Андрій Олександрович (Barca Academy Publishing, 2022)
Розвиток ІТ-технологій привів до широкого впровадження веб-рішень практично у всі сфери діяльності, зокрема, у процес тривимірної інтерактивної візуалізації. Віртуальний тур – це невелика програма, що розміщується на сайті компанії, фірми, університету і т. д. Більшість закладів сфери освіти для залучення нових абітурієнтів намагаються продемонструвати свої інновації, заходи, що мають якісну новизну. До технологічних інновацій відносять розміщення на сайтах та пошукових системах віртуальних турів по закладу освіти. Наявність віртуального туру по закладу, в першу чергу, має показати його більш високий статус порівняно з іншими, значно скоротити дистанцію між закладом та його цільовою аудиторією та позитивно вплинути на імідж в цілому.
Keywords: інформаційні технології; віртуальність; програмне забезпечення; інновації; комп'ютерні системи