Розширення сировинної бази коксування та поліпшення властивостей коксу як доменного палива - Мирошниченко, Ігор Володимирович; Фатенко, Сергій Валентинович; Мірошниченко, Денис Вікторович; Шульга, Ігор Володимирович (Крок, 2022)
У монографії наведені науково-обгрунтовані параметри виробництва доменного коксу з вугільних шихт, що характеризуються підвищеним вмістом газового вугілля, а також рекомендації щодо керування величиною найвищої теплоти згоряння доменного коксу.
Keywords: монографія; газове вугілля; вугільні шихти; пилоподібні класи; кам'яновугільна смола; властивості