Конкурентоспроможність металообробного верстату, як елемента виробничої системи підприємства - Телепнєва, О. С. (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглянуто особливості конкурентоздатності обладнання, як елемента виробничої системи підприємства. Запропоновано використовувати рентабельність застосування обладнання у якості показника конкурентоздатності обладнання, як елемента виробничої системи підприємства.

The features of competitiveness of machinery as part of the enterprise manufacturing system is considered. Profitabilityof the use of machineryas complex index of competitiveness of machinery as part of the enterprise manufacturing system is offered.
Keywords: конкуренція; обладнання виробниче; модель математична