Термическое обезвреживание жидких радиоактивных отходов с применением аппаратов погружного горения - Никольский, Валерий Евгениевич; Лободенко, Антонина Викторовна (НТУ "ХПИ", 2016)
У даній роботі наведені результати досліджень щодо застосування методів термічної дистиляції рідких радіоактивних відходів за допомогою АПГ. Показано переваги запропонованого способу в порівнянні з діючими технологіями знешкодження.

The study presents the results of thermal distillation of liquid radioactive waste using immersed apparatus. As was shown the proposed method have an advantage over the existing neutralization technologies.
Thermal neutralization of liquid radioactive waste using immersed apparatus
Keywords: ЖРО; АПГ; энерготехнологическая система; реакторные установки; РУ; теплоноситель; радиоактивные вещества