Оцінювання аутсорсингу інформаційних технологій - Назаренко, Станіслав Миколайович; Перерва, Петро Григорович (Рівненський державний гуманітарний університет, 2022)
Доведено, що використання моделі обґрунтування рішень щодо переведення окремих функцій інформаційної служби на аутсорсинг у комплексі з моделлю вибору постачальника аутсорсингових послуг дозволить застосовувати новітні технологічні рішення в розвитку інформаційної системи та підвищувати її загальну та інституціональну ефективність.
Keywords: інформаційні технології; аутсорсинг; оцінювання; економіка; ефективність