Особливості антикризового управління підприємствами важкого машинобудування - Кривоконь, Марина Олександрівна (My University, 2018)
У статті розглянуто передумови виникнення криз на вітчизняних підприємствах машинобудування. Розкрито сутність кризових явищ підприємств важкого машинобудування, сформульовано етапи протікання кризи, описано її наслідки. Визначено основні методи антикризового управління, які ефективні саме для підприємств важкого машинобудування.

The article examines the preconditions for the emergence of crises in domestic machine-building enterprises. The essence of the crisis phenomena of heavy engineering enterprises is revealed, the stages of the crisis are formulated and its consequences are described. The basic methods of crisis management are determined, which are effective for heavy engineering enterprises.
Crisis management features of heavy engineering enterprises
Keywords: промисловість; українська економіка; особливості проявів криз; класифікація підприємств; менеджмент; crisis management; industry; heavy machinery; enterprise