Спосіб пошарової побудови виробів зі змінною товщиною шарів на базі тріангуляційної моделі - Доброскок, Володимир Ленінмирович; Гаращенко, Ярослав Миколайович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2017)
Спосіб пошарової побудови виробів зі змінною товщиною шарів на базі тріангуляційної 3D моделі включає орієнтацію виробу плоскими поверхнями перпендикулярно напрямку побудови, періодичне опускання столу на змінну величину кроку побудови і подальше формування шарів. Величину кроку побудови для шарів, найближчих до плоских поверхонь виробу, перпендикулярних напрямку побудови, коригують в залежності від координат по осі Z (напрямку побудови) плоскої поверхні і шару матеріалу відповідно.
Keywords: патент; корисна модель; побудова виробу; формоутворення; плоскі поверхні; тріангуляційна 3D модель