Формування безпеки через інформаційно-комунікаційні технології в освітньому процесі - Євтушенко, Єгор Дмитрович; Заполовський, Микола Йосипович; Пономаренко, Ольга Іванівна (Український державний університет імені Михайла Драгоманова, 2024)
Традиційні способи навчання передбачають прямий педагогічний вплив на студентів або опосередкований вплив з використанням навчально-наочних посібників та технічних засобів навчання. Більш ефективними є інформаційно-комунікаційні технології.Програмно-апаратною базою їх реалізації є комп'ютерні системи, локальні та глобальні комп'ютерні мережі, технічні засоби масової інформації, телекомунікацій, відображення відеоінформації та ін. З їх використанням інформація подається у вигляді мультимедійних форматів, навчальних, ігрових та тестуючих комп'ютерних програм, відеороликів, інформаційних повідомлень
Keywords: безпека; інформаційно-комунікаційні технології; освітній процес; освітні технології