Травматизм та профзахворюваність у нафтогазовій галузі України в умовах воєнного стану - Решетняк, К. Д. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Досліджується стан виробничого травматизму та професійної захворюваності у нафтогазовій галузі. Розглянуто їх особливості в умовах воєнного стану на Україні.

The state of occupational injuries and occupational diseases in the oil and gas industry is investigated, and peculiarities of such incidents under the conditions of war status of Ukraine are considered.
Occupational injuries and occupational diseases in the oil and gas industry of Ukraine under the conditions of war status
Keywords: воєнний стан; виробничий травматизм; професійна захворюваність; нафтогазова галузь; war status; industrial injuries; occupational diseases; oil and gas industry