Вербальні засоби вираження та функції табуїрованої лексики на матеріалах фільму "Вовк з Уолл-стріт" - Гулієва, Діна Олександрівна (SSPG Publish, 2020)
Cтаття базується на дослідженні мови в її реальному функціонуванні в суспільстві, що відповідає сучасному погляду на мову, а також визначає прагматичні можливості табуїрованої лексики, які відображуються в сучасних фільмах, зокрема, у комедії М.Скорсезе "Вовк з Уолл-стріт".
Keywords: табуїрована лексика; функціональні особливості; стилістичні системи; оцінювально-виразна лексика