Грошовий обіг Московської держави та Війська Запорізького у середині 50-х рр. ХVII ст. - Шишкіна, Євгенія Костянтинівна (НТУ «ХПІ», 2010)
У статті визначаються причини проведення грошової реформи середини 50-х рр. XVII cт у Московській державі, досліджується процес карбування нових грошових одиниць, аналізуються наслідки реформи.
Keywords: грошовий обіг; грошова реформа; Військо Запорізьке; Московське царство; Українська революція