Expediency of studies of the impact of use of explosives in a military conflict on the environment ecologically safe state - Nikulesk, D. S.; Nikulesko, A. O.; Danchenko, Yu. M.; Kondratenko, O. M. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
The expediency and necessity of carrying out scientific research on providing a complex assessment of the impact of explosives during the use of artillery in a military conflict on the eco-safe state of environmental components is substantiated.

Обґрунтовано доцільність та необхідність виконання наукових досліджень щодо надання комплексної оцінки впливу вибухових речовин при застосуванні артилерії у воєнному конфлікті на екобезпечний стан компонентів довкілля.
Доцільність досліджень впливу застосування вибухових речовин у воєнному конфлікті на екобезпечни стан довкілля
Keywords: environmental protection technologies; environmental safety; explosives; artillery; military conflict; технології захисту навколишнього середовища; екологічна безпека; вибухові речовини; артилерія; військовий конфлікт