Методика определения электромагнитных параметров тягового синхронного двигателя с возбуждением от постоянных магнитов - Парфенюк, Т. В. (НТУ "ХПИ", 2009)
Наведено методику визначення залежностей потокозчеплень та електромагнітного моменту тягового синхронного двигуна за результатами розрахунку магнітного поля методом кінцевих елементів.

A method is resulted of determination of dependence of flux linkage and electromagnetic moment of hauling synchronous engine as a result of computation of magnetic field by the method of eventual elements.
Keywords: подвижной состав; аварийные режимы привода; закон Кирхгофа; обмотка статора