Управління конкурентоспроможністю продукції на державному рівні - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (НТУ "ХПІ", 2005)
Посилення ролі держави в підтримці перспективних галузей економіки, а також цілеспрямованих заходів щодо підтримки експорту вітчизняної продукції забезпечать підвищення конкурентоспроможності України на світовому ринку та створять умови для інтеграції її у світову економіку на паритетних засадах.
Keywords: національна економіка; конкурентоспроможність; машинобудування; продукція