Особливості роботи колісних тракторів з гідрооб'ємно-механічними трансмісіями - Кожушко, Андрій Павлович (Луцький національний технічний університет, 2015)
В роботі наведено зміну перепаду робочого тиску в гідрооб’ємній передачі, коефіцієнта корисної дії трансмісії та годинної витрати палива у процесі розгону колісного трактора з гідрооб’ємно-механічними трансмісіями, що працюють за схемою «диференціал на виході», при виконанні технологічної операції «оранка» та різних законах зміни: коефіцієнта, який характеризує положення органу керування подачею палива, параметрів регулювання гідромашин гідрооб’ємної передачі, сили тяги на гаку.
Keywords: трактор колісний; розгін; трансмісія гідрооб'ємно-механічна; оранка