Диагностика электрохимических аккумуляторов энергоустановок летательных аппаратов - Безручко, Константин Васильевич; Давидов, А. О.; Синченко, Светлана Владимировна; Азарнов, Александр Леонидович; Харченко, Андрей Анатолиевич; Ширинский, С. В. (НТУ "ХПИ", 2008)
У статті розглянуті особливості діагностики електрохімічних акумуляторів енергетичних установок літальних апаратів, розглянута актуальність вибраної теми, поставлена задача дослідження, проведено аналіз методів визначення характеристик електрохімічних акумуляторів (внутрішнього опору, розрядної ємності, току саморозряду) енергоустановок літальних апаратів.
Keywords: химическая батарея; диагностика; метод постоянной нагрузки; вольт-амперная характеристика