Побудова імітаційної моделі рятування постраждалого з п'ятого поверху при руйнації маршових сходів - Грицай, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Запропонована імітаційна модель рятування постраждалого з п’ятого поверху з використанням похилої переправи за допомогою нош рятувальних вогнезахисних при руйнації маршових.

A simulated model of rescuing a victim from the fifth floor using an inclined crossing with the help of fire-resistant rescue stretchers in the event of the destruction of marches is proposed.
Construction of a simulation model of the rescue of a victim from the fifth floor in the event of the destruction of the escalator
Keywords: імітаційна модель; рятування постраждалого; simulation model; rescue of the victim