Законодавче забезпечення туризму і туристичного бізнесу в Україні - Ткачов, Максим Михайлович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді зазначено важливість законодавчого забезпечення для розвитку туризму та туристичного бізнесу в Україні. Автор підкреслює, що закони та нормативно-правові акти визначають правила та умови для функціонування туристичної галузі, включаючи ліцензування, охорону прав туристів та інші аспекти. Додається, що ефективне законодавство сприяє стабільності та розвитку галузі, створюючи сприятливе середовище для інвестицій та підвищення якості туристичних послуг.
Keywords: право; законодавство; туристичний бізнес; перспективи розвитку; ефективність; підприємства