Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра - Пономаренко, Ольга Іванівна; Акімов, Олег Вікторович; Берлізєва, Тетяна Вікторівна; Дьомін, Дмитро Олександрович; Масалітіна, Олена Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
На підставі досягнень техніки та технології ливарне виробництво досягло сьогодні значних кількісних та якісних показників. У ливарних цехах працює багато автоматичних установок і ліній для виготовлення форм і стрижнів, приготування формувальних і стрижньових сумішей, заливки і вибивання форм, очищення і зачистки виливків. Все більше застосовуються сучасні системи автоматичного управління виробництвом. Метою методичних вказівок є систематизація практичного і теоретичного матеріалу по вибору окремих типових технологічних процесів, машин ливарного виробництва і контролю якості продукції.
Keywords: методичні вказівки; цілі; завдання; організація кваліфікаційної роботи; зміст; вимоги; порядок захисту; оцінка