Аналіз методів визначення складу транспортного потоку - Абрамова, Л. С.; Наглюк, І. С.; Птиця, Г. Г. (НТУ "ХПІ", 2012)
Наведено результати аналізу наукових напрямків дослідження визначення коефіцієнтів приведення різних типів автотранспортних засобів до легкового автомобіля, які впливають на визначення складу транспортного потоку та його інтенсивності.

The results of scientific directions analysis aimed at estimating a coefficient of reduction of different kinds of transport means influencing on the determination of a traffic flow structure and its intensity to a motor car have been given.
Keywords: інтенсивність; склад транспортного потоку; коефіцієнт приведення; транспортний засіб; traffic flow structure; transport system; coefficient of reduction