Особливості розвитку динамічних інтерактивних Web-додатків - Бізюк, А. В.; Гіковатий, В. М. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті надається класифікація особливостей Web-додатків нового покоління, які слід враховувати при розробці мережевого мультимедійного контенту. Наведені приклади відповідного сучасного програмного забезпечення.

In the article the analysis of requirements to standardization of testing of students by the electronic systems is given, two-phase method of conducting of such testing is offered.
Keywords: інформатизація; Web-технології; AJAX; JavaScript; стандарт