Адаптивна система прогнозування трудовитрат підприємства проектно-консалтингових послуг - Ковпак, Е. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
Представлена модель адаптивної системи прогнозування трудовитрат персоналу фірми, що надає проектно-консалтингові послуги, з врахуванням можливості безперервного, пульсуючого чи змішаного виду завантаження по типах робіт.

The model of adaptive forecasting system of the person-hours for consulting engineering company is given. The opportunity continuous, pulsing or mixed kind of loading of the staff is taken into account.
Keywords: адаптація; консультаційний інжиніринг; прогнозування; трудовитрати