Кваліметрія математичної культури студентів за напрямом професійної підготовки "Програмна інженерія" - Дубініна, Оксана Миколаївна (Кіровоградський державний педагогічний університет ім. Володимира Винниченка, 2014)
У статті запропоновано методику розрахунку і визначення рівню сформованості математичної культури майбутніх фахівців галузі з виробництва програмної продукції на основі системно-квалітативного підходу.

The article suggests a method of calculation and determination the level of formation mathematical culture of the future specialists in the industry of the production of software products.
Keywords: рівні сформованості; програмне забезпечення; математичні дисципліни; критеріальний вектор