Виявлення цільових груп для підвищення конверсії інтернет-магазину - Ащепкова, Наталія Сергіївна; Кулагін, Антон Дмитрович (НТУ "ХПІ", 2017)
Представлено результати експериментального дослідження системи керування конверсією інтернет-магазину. Проаналізовано ефективність системи керування попитом для виділених цільових груп: родини з дітьми, молодь, жінки, чоловіки. При розробці системи керування конверсією інтернет-магазину варто враховувати, що приріст конверсії може істотно відрізнятися залежно від ознак цільових груп споживачів (соціальний статус, професія, рід занять, регіон й т. ін.), категорії товарів і добробуту суспільства.

Distribution of the Internet technologies increases quantity of the Internet - shop visitors, but not each "visitor" becomes "buyer". Desire to raise (increase) the income of sales in the Internet shop it is possible to present as a task of optimization of two factors: a maximum of quantity of the visitors and increase of efficiency, i.e. increase of a break-even sales level (conversion).
Revealing of target groups for increase conversion of the internet - shop
Keywords: попит; загальна частота; словоформи; точне входження; таргетування; цільова група споживачів; система керування; seasonal prevalence; conversion; control system