Практичні роботи. Системний аналіз у вирішенні задач професійної та промислової безпеки - Березуцький, Вячеслав Володимирович; Ільїнська, Ольга Ігорівна (My University, 2022)
Наведено основні практичні роботи з дисципліни «Системний аналіз у вирішенні задач професійної та промислової безпеки», що виконуються студентами в курсових роботах та дипломних записках по спеціальності 263 - Цивільна безпека.
Keywords: навчально-методичний посібник; охорона праці; законодавство; нормативні документи; умови ризику; прийняття рішень; нещасні випадки; виробничий процес