Застосування методів самоорганізації математичних моделей енергоспоживання для встановлення "стандартів" в системах оперативного контролю енергоефективності - Находов, В. Ф.; Стеценко, І. В.; Бедерак, Ярослав Семенович (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розглянуто застосування методу групового урахування аргументів для побудови математичних моделей споживання палива або електроенергії на промислових підприємствах

This paper debates the use of the group method of data handling (GMDH) for the application of mathematical models of fuel or electric consumption at industrial plants
Аpplication of mathematical models for the installation "standard" in the systems of operational control of energy efficiency
Keywords: паливо; чинники; математичне моделювання; технологічні об’єкти; Метод Групового Урахування Аргументів; регресійний аналіз