Виробничий травматизм як слідство недостатньої обізнаності працівників - Кириленко, К. О.; Співак, М. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В роботі розглянуто виробничий травматизм в Україні за 2017-2022 роки. Представлені дані щодо виробничого травматизму за вказаний період. Проаналізовані причини зростання травматизму та надані рекомендації щодо його зниження.

The work examines industrial injuries in Ukraine for 2017-2022. Data on industrial injuries for the specified period are presented. The reasons for the increase in injuries are analyzed and recommendations for its reduction are provided.
Industrial injuries as a consequence of insufficient employee awareness
Keywords: виробничий травматизм; нещасні випадки; професійні захворювання; навчання з охорони праці; industrial injuries; accidents; occupational diseases; occupational health and safety training