Методичні підходи щодо вдосконалення проведення SWOT – аналізу малих машинобудівних підприємств - Соколова, Л. В.; Манакова, О. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
У даній статті приведено класифікацію загроз з урахуванням специфіки діяльності малих машинобудівних підприємств, а також проведено їх аналіз на основі експертних оцінок.

This article has classified and analyzed threats of small machine engeneering enterprises with taking into account the specificity of their activity on the basis of expert valuation.
Keywords: експертна оцінка; загрози; ймовірність настання; коефіцієнт впливу; ранжирування