Договірне регулювання заробітної плати - Погорєлов, Микола Іванович (НТУ "ХПІ", 2013)
Розглядаються теоретичні і практичні аспекти положення про оплату праці; особливості оплати праці на підприємствах різних організаційно-правових форм і різних категорій працівників.

There are considered theoretical and practical aspects of the position about payment of the labour; particularities of the payment of the labour on enterprise different organizing-legal forms and miscellaneous category workmen.
Keywords: оплата праці; партнерство соціальне; засади правові; salary; adjusting; agreement