Безгрошові розрахунки та використання приватних грошей в умовах кризової економіки - Шишкіна, Євгенія Костянтинівна (My University, 2009)
У статті досліджуються безгрошові розрахунки і особливості використання грошових замінників під час проведення політики воєнного комунізму на українських землях.
Keywords: замінники грошових знаків; недержавні емісії; безгрошові розрахунки; Українська революція; воєнний комунізм