Khomenko, S.Masalitin, O.Bielinska, A.Bubyr, O.2023-11-292023-11-292023Study of indicators of thistle seed composition as a component of chocolate mass [Electronic resource] / S. Khomenko, O. Masalitin, A. Bielinska, O. Bubyr // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 74 – 76.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71322enchocolate massfood Industrysaturated fatsoil seedsmilk thistlethistle seedsшоколадна масахарчова промисловістьнасичені жириолійне насіннярозторопшанасіння будяківStudy of indicators of thistle seed composition as a component of chocolate massArticle