Дослідження видів та особливостей спортивного туризму - Кабашна, Аліна Геннадіївна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді обґрунтовано, що спортивний туризм – це вид туризму, який поєднує в собі активний відпочинок та заняття спортом. Він може бути як аматорським, так і професійним. Аматорський спортивний туризм – це вид спортивного туризму, який не потребує спеціальної підготовки чи досвіду. Професійний спортивний туризм – це вид спортивного туризму, який потребує спеціальної підготовки та досвіду. Це чудовий спосіб для спортсменів змагатися на найвищому рівні та побачити світ.
Keywords: спортивний туризм; види туризму; індустрія гостинності; ефективність; туристичні підприємства