Основні види відповідальності фахівця з фізичної культури і спорту в умовах сучасного суспільства - Зінченко, Ліна Володимирівна (Scientific Publishing Center "Sci-conf.com.ua", 2020)
Проаналізовані витоки відповідальності, основні види відповідальності, розкриті поняття основних видів відповідальності. Доведено, що формування і розвиток відповідальності вкрай важливий процес на різних етапах становлення особистості в сім’ї, системі освіти та професійній діяльності.
Keywords: відповідальність; види відповідальності; витоки відповідальності; особистість; суспільство; фізична культура і спорт