Климентова, Марія ВіталіївнаКобєлєва, Тетяна Олександрівна2024-08-282024-08-282024Климентова М. В. Методи ціноутворення / М. В. Климентова, Т. О. Кобєлєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 32-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2024, [22-25 травня 2024 р.] / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 785.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/80584Визначено, що бренд університету визначається як унікальна ідентичність та репутація цього навчального закладу, яка впливає на сприйняття його студентами, випускниками, педагогічним персоналом, потенційними студентами, батьками та громадськістю загалом. Створення сильного бренду для університету є ключовим для залучення та збереження найкращих студентів і забезпечення успіху навчального закладу в цілому.ukцінаринокметодидиференційне ціноутворенняефективністьпідприємстваМетоди ціноутворенняArticle