Система неперервного інформаційного обміну між ПК та периферійним оптикоелектронним пристроєм - Готра, З. Ю.; Кожухар, О. Т.; Кучмій, Г. Л.; Кремер, І. П.; Радзішевський, Л. (НТУ "ХПІ", 2016)
На основі аналізу засобів обміну інформацією периферійних пристроїв з ПК щодо застосування в неінвазивних діагностично-лікувальних методах і експериментальних дослідженнях запропоновано для покращення інформаційного забезпечення лікаря, що працює в інтерактивному режимі неінвазивного тестування пацієнта впродовж лікувальної процедури, функціональну схему багатоканального інтерфейсного перетворювача зв'язку системи неперервного обміну інформацією між оптикоелектронними медичними периферійними пристроями та персональним комп'ютером.

Based on the analysis of means of information exchange peripheral devices from the PC on the use of a non-invasive diagnostic and therapeutic methods and experimental studies suggested to improve information provision doctor working interactively noninvasive testing patients for medical procedures to appropriate such regimes medicines proposed structural and functional schemes multi-transducer interface communication system of continuous exchange of information between optoelectronic medical peripherals devices and personal computer.
The system of continuous information exchange between PCs and peripheral optical electronic device
Keywords: медичний периферійний пристрій; оптико-електронні пристрої; неінвазивні діагностично-лікувальні методи; peripheral medical device; optical electronic device