Розробка комплексного методичного підходу до оцінки факторів мотивації - Гуцан, Олександр Миколайович (Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара, 2014)
Запропоновано методичний підхід до формування системи оцінки факторів мотивації персоналу, зокрема розроблено багатокомпонентний блочно-модульний метод кількісної оцінки факторів мотивації.

A methodical approach of building evaluation system of the factors motivation are suggest in the paper. Multi-block-modular method quantitative estimation of motivating factors are developed.
Keywords: мотивація; оцінка; процедура; розробка; механізм; motivation; evaluation; treatment; development; mechanism