Значення бренду роботодавця для корпоративної культури компанії - Кучинський, Володимир Анатолійович; Боровська, Віолетта Андріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Бренд роботодавця є інструментом підвищення ефективності використання персоналу, який розроблено, щоб дати працівникам докази поєднання матеріальних і нематеріальних елементів системи корпоративних цінностей, як основи функціонування бізнесу. Ідея HR-бренду полягає в тому, що компанія презентує себе, як турботливого роботодавця, який піклується про своїх працівників.
Keywords: бренд роботодавця; продуктивність праці; зайнятість працівників; корпоративна культура; система корпоративних цінностей