Коваль, Єлизавета2024-10-282023Коваль Є. Особливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесі / Коваль Єлизавета ; наук. керівник Стригуль Лариса // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали 1-ї Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вересня 2023 р. / відп. ред.: Л. С. Безугла ; М-во освіти і науки України, НТУ "Дніпровська політехніка". – Дніпро : НТУ "ДП", 2023. – С. 77-80.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82859ukмаркетингособливості маркетингуготельний бізнесресторанний бізнесготельно-ресторанне господарствомаркетингові процесиОсобливості маркетингу в гостельно-ресторанному бізнесіArticle