Про ймовірнісну зміну тарифа у страхуванні життя - Діденко, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті розглянуті питання вдосконалення системи показників, які використовуються у тарифікації страхових послуг зі страхування життя. Пропонується оперування вартісними змінними у визначенні імовірнісних характеристик, які застосовуються у тарифікації страхових послуг.

In article questions of improvement of system of parameters which are used at tariffing insurance services in life insurance are considered. Operating by cost variables Is offered at definition of the likelihood characteristics used in tariffing of insurance services.
Keywords: послуги страхові; тарифікація; фінанси