Piecewise linear phase modulation for ternary data coding in coherent wireless channel - Tikhonov, V. I. (НТУ "ХПІ", 2016)
The paper introduces the novel method of combined time-frequency successive symbol coding in a packet based radio channel, which is performed due to continuous phase modulation by piecewise linear functions. The first layer of multilayered symbol presentation with ternary digits described. This method improves dynamic performance adaptation of the channel and extends its scalability.

У статті представлено новий метод комбінованого частотно-часового кодування послідовних символів у радіоканалі з пакетною комутацією, який здійснюється шляхом безперервної фазової модуляції кусково-лінійними функціями. Описано перший рівень багаторівневого представлення символу трійчастими розрядами Даний метод покращує динамічну адаптацію і розширює можливості масштабування продуктивності каналу
Кусково-лінійна фазова модуляція для кодування трійкових даних у когерентному безпровідному каналі
Keywords: symbol coding; phase modulation; multilayered symbol presentation; dynamic performance adaptation; кодування послідовних символів; кусково-лінійні функції; багаторівневе представлення символу; динамічна адаптація