Формування стратегії соціально-економічного розвитку міста - Карлова, О. А. (НТУ "ХПІ", 2012)
Досліджено напрями економічного моделювання розвитку міст. Визначено роль стратегічного планування розвитку міст. Надано схему вироблення стратегії. Представлено варіанти майбутнього розвитку стратегії.

Research directions of the economic modeling of cities. The role of strategic planning of cities. Courtesy of the scheme strategy. Presented options for future development strategy.
Keywords: місто; міська економіка; розвиток міста; управління містом; соціальна інфраструктура