Бондаренко, В. Ю.Гладкий, Федір ФедоровичЛитвиненко, Олена АнатоліївнаГаврюшенко, Катерина Олександрівна2019-03-132019-03-132018Корегування властивостей відносно високоплавких жирів шляхом етанолізу / В. Ю. Бондаренко [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів 7-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 6-7 листопада 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 265-267.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40182ukжир твариннийжир топленийацилгліцеринитранс-ізомериКорегування властивостей відносно високоплавких жирів шляхом етанолізуThesis