Місце електротехніки в системі економіки України - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Розглянуто питання сучасного стану та перспектив розвитку електротехнічної промисловості. Визначяено її місце і роль в українській економіці.

Discusses the current state and prospects of development of the electrical industry. Set its place and role in the Ukrainian economy.
Keywords: промисловість; устаткування електронне; устаткування оптичне; завод; Ukraine's economy; electrical engineering; development; prospects