Аспекти впливу хмарних технологій на роботу комп'ютерних мереж - Куберський, Т. А.; Стадніков, Д. Д.; Торба, А. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є розгляд аспектів впливу хмарних технологій на комп'ютерні мережі і демонстрація того, як використання хмарних технологій може покращити роботу комп'ютерних мереж.
Keywords: інформаційні технології; програмне забезпечення; зберігання даних; маршрутизація трафіка; безпека даних