Мобільний маркетинг – новий інструментарій маркетолога - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Шляхова, К. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
Мобільна реклама набуває дедалі більшої популярності. Розглянуто можливості мобільного маркетингу на прикладах їх використання зарубіжними і українськими виробниками товарів та послуг. На основі цих досліджень висунуто прогнози відносно перспектив його розвитку.

Mobile advertising has become more and more popular. In clause are study opportunity of use of mobile marketing. They are explore by examples of foreign and Ukrainian manufacturers. On the basis of this explore set as predictions about the prospects for its development
Keywords: мобільна реклама; маркетингові агентства; канал комунікації; діалог зі споживачем; мобільні пересилання