Метод рейтингової оцінки фінансового стану підприємств - Гуріненко, Наталія Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Исследованы основные методы финансового анализа предприятий. Предложена методика оценки финансового состояния предприятия с помощью рейтингования.

The basic methods of financial analysis of enterprises are investigational. The method of estimation of the financial state of enterprise is offered by rating.
Keywords: фінансова діяльність підприємства; розрахунково-аналітичний метод; виробничо-господарські фактори; рейтингування; аналіз; ранжирування; financial state; rating estimation